Hobby

3 tips til at læse flere bøger

Vil du gerne i gang med at læse mange flere bøger, men ved du ikke, hvordan du skal få plads til det i dit nuværende skema, kan det være, at vi her kan hjælpe dig lidt på vej.

Elsker du at drikke en god kop kaffe, mens du læser, så køb billige kaffe kapsler hos Kapselguiden.

Lær at læse hurtigere

Til en start kan det jo være en rigtig god idé at lære at læse hurtigere. Jo hurtigere du læser, desto hurtigere vil du også være om at komme igennem hver eneste bog, du sætter dig ned med.

Der jo stor forskel på, om du kan læse 30, 60 eller 100 ord i minuttet. Der findes rigtig mange gode videoer, der kan hjælpe dig med at læse hurtigere. Dem kan du finde masser af på Youtube, så det er bare at gå i gang.

Vælg lydbøger i stedet for almindelige bøger

Det kan også være en god idé at overveje lydbøger i stedet for fysiske bøger. Med lydbøger har du mulighed for at opjustere tempoet, så du får læst bogen op meget hurtigere, end du selv kan læse. Og så kan du jo lytte til en lydbog i alle mulige situationer, hvor du ellers ikke har mulighed for at læse i en fysisk bog.

Det kan være, når du træner, løber, vasker op, kører bil eller lignende. Så kan du jo udnytte tiden til at komme videre i din bog, selvom du ikke har mulighed for at sætte dig ned med en fysisk bog og læse.

Vælg bøger der interesserer dig

Sidst, men ikke mindst, handler det jo også om at vælge bøger, der interesserer dig. Læser du en bog af lyst, bliver det også meget nemmere for dig at læse den ene side efter den anden. Nogle gange kan du slet ikke lægge bogen fra dig igen, fordi du bare må læse videre.

Så brug ikke anbefalede lister af bøger eller lignende. Find inspiration til de bøger, du skal læse, fra dig selv. Mærk efter hvad du er interesseret i og vælg bøger ud fra det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.